Morssink

Morssink Bouwmaterialen

Morssink bouwmaterialen is inmiddels uitgegroeid tot een onderneming die op vele terreinen actief is. Bij Morssink Bouwmaterialen in Delden (Hof van Twente) kunt u terecht voor agrarische materialen, bestrating, bouwmaterialen en voor de modernste badkamers, keukens, wand- en vloertegels. Ook kunt u uw keuken en/of badkamer op maat laten ontwerpen. Kortom, bij Morssink Bouwmaterialen kan alles! Alle orders kunnen op bestelling worden gebracht waar de klant dit wil, of het nu (metsel)stenen, dakpannen, keukens of sanitair is, daar staat ons eigen wagenpark garant voor. Niet alleen in Twente, maar ook ver daarbuiten voor zowel aannemers als aan particulieren. Morssink bouwmaterialen BV is een modern bedrijf met goed materieel, goede service en een meer dan uitstekende klantenkring. Met onze zeer ervaren medewerkers kunnen wij u altijd van dienst zijn. Sinds kort zijn we ons ook aan het uitbreiden op het internet met de volgende websites: Ga hier naar de website . . .

Morssink Bouwmaterialen

5231 DA
Hambakenweg 10

Contact

074 376 12 50

0475-488330

info@morssink-bouwmaterialen.nl

http://morssink-bouwmaterialen.nl

Openingstijden

Maandag 09.00 - 17.30 uur

Dinsdag 09.00 - 17.30 uur

Woensdag 09.00 - 17.30 uur

Donderdag 09.00 - 17.30 uur

Vrijdag 09.00 - 21.00 uur

Zaterdag 09.00 - 15.00 uur

Zondag Gesloten

Volg ons

Diensten

badkamers

Bij alle badkamers van Morssink geldt zowel design, als functionaliteit en comfort centraal te staan. Morssink biedt u bovendien een totaalpakket aan; wij leveren namelijk keukens, badkamers én tegels. Een belangrijk voordeel wanneer u aan het (ver)bouwen bent. Wij zorgen ervoor dat er, indien nodig, één container op de bouw wordt geplaatst, met daarin alle benodigde materialen. Daarnaast kunnen we ook zorg dragen voor de sloop én opbouw en montage van uw oude keuken of badkamer. Ga hier naar de website . . .

keukens

Tegenwoordig is een keuken méér dan alleen een kookplek. De moderne keuken is een leefruimte geworden die één van de belangrijkste plekken in uw huis is. voor veel mensen dé plek waar men zich kan ontspannen en tot rust kan komen. Een keuken moet daarom perfect afgestemd zijn op uw stijl en persoonlijke wensen. Morssink biedt u een breed scala aan mogelijkheden; van strak en modern tot landelijk met sierlijke vormen. Een hoge mate van service en aandacht staan bij ons namelijk altijd centraal. Ga hier naar de website . . .

tuinen

De tuin is het visitekaartje van uw woning en vormt dus een belangrijke bijdrage aan de identiteit van uw huis. Bij het aanleggen van een tuin of wanneer u uw bestaande tuin wilt veranderen, dient u rekening te houden met verschillende factoren. Niet alleen op het gebied van uiterlijk en sfeer is er steeds meer mogelijk, ook dient u een keuze te maken uit verschillende materialen voor bijvoorbeeld bestrating. Welke smaak u ook heeft, Morssink biedt met haar uitgebreide tuincollectie voor ieder wat wils!. Ga hier naar de website . . .

Morssink Meer dan Alléén Bouwmaterialen

Met bijna 100 jaar ervaring uw ideale partner in de bouw

Vraag een offerte aan

Vind ons