Aannemersbedrijf Verweij

Over Aannemersbedrijf Verweij

Een bouwopdracht kan klein of groot zijn, maar wat voor omvang uw aanvraag ook heeft: Aannemersbedrijf Verweij levert vakwerk. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, het nieuwbouwproject van uw vakantiehuis of we uw huis isoleren door de kozijnen te vervangen. Ons bouwbedrijf uit Zeeland gaat graag voor u aan de slag. Ons familiebedrijf staat onder leiding van Rudi en Hans Verweij. We hebben ruim 50 jaar ervaring op het gebied van nieuwbouw en verbouw in de particuliere en zakelijke markt. Met ongeveer 15 werknemers, onder meer metselaars en timmerlieden, is er sprake van een hecht team. Iedere medewerker heeft zijn eigen kwaliteit en verantwoordelijkheden en dat uit zich in een grote betrokkenheid en inzet bij ieder project. Ga hier naar onze website . . .

Aannemersbedrijf Verweij

Zuidzandsestraat 27
4501 AL Oostburg

Contact

0117-452815

info@verweijoostburg.nl

www.verweijoostburg.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 – 21:00

Dinsdag 08:30 – 21:00

Woensdag 08:30 – 21:00

Donderdag 08:30 – 21:00

Vrijdag 08:30 – 21:00

Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

Volg ons

Onze diensten

Dakkapel plaatsen

Op zowel hellende als platte daken kunnen we een dakopbouw of dakkapel plaatsen. Hiermee maakt u van uw zolder een volwaardige leefruimte. Handig als u een extra slaapkamer nodig heeft of in een studeerkamer graag vanuit huis wilt kunnen werken. Tijdens het ontwerp houden onze lees hier verder . . .

Dakrenovatie

Verschoven dakpannen, een zware storm, misschien kampt u zelfs met een lekkage. Panne aan het dak, vervelend en gevaarlijk. De dakdekkers van ons bouwbedrijf uit Zeeland zijn inzetbaar voor elk dakprobleem. We zorgen voor een sterk en duurzaam dak boven uw hoofd. lees hier verder . . .

Verbouw

De keuken uitbreiden, tussenwanden verwijderen of nieuwe paneeldeuren laten aanbrengen. Het zijn enkele verbouwopdrachten die we in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Wilt ook u uw kantoor of (vakantie)woning door ons bouwbedrijf onder handen laten nemen? Neem contact op om lees hier verder . . .

Nieuwbouw

Een stuk grond gekocht in het prachtige West-Zeeuws-Vlaanderen? Al jaren in een oude boerderij of vakantiewoning aan het wegdromen over het platgooien van de boel en gewoon helemaal opnieuw te beginnen? Aannemersbedrijf Verweij heeft veel ervaring met nieuwbouwprojecten voor lees hier verder . . .

Aannemersbedrijf Verweij

Uw aannemersbedrijf in West-Zeeuws-Vlaanderen

Vraag een offerte aan

Vind ons