Bouwbedrijf Joziasse

Bouwbedrijf Joziasse

Particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen en woningcorporaties bouwen al ruim 50 jaar op (en met) Bouwbedrijf Joziasse. Uw specialist uit Zeeland. We hebben als aannemersbedrijf in en buiten Zeeland ruime ervaring in nieuwbouw, aanbouw en verbouw van woningen en bedrijfsgebouwen. Vanzelfsprekend kunt u bij ook ons terecht voor renovatie- en restauratiewerk en alle denkbare service-, beheers- en onderhoudswerkzaamheden. Bouwbedrijf Joziasse uit Zeeland; een allround bouwbedrijf dat kwaliteit en flexibiliteit combineert met veelzijdigheid Ga hier naar onze website . . .

Bouwbedrijf Joziasse

Industrieweg 5
Vlissingen
4382 NA Vlissingen

Contact

0118-417873

0118-417899

contact@bouwbedrijfjoziasse.nl

www.bouwbedrijfjoziasse.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 – 21:00

Dinsdag 08:30 – 21:00

Woensdag 08:30 – 21:00

Donderdag 08:30 – 21:00

Vrijdag 08:30 – 21:00

Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

Volg ons

Onze diensten

Prefab dakkapellen

Laat u door Prefab dakkapellen van Bouwbedrijf Joziasse verrassen . . De materialen worden vooraf in de werkplaats als kant-en-klare bouwelementen in elkaar gezet. Op de bouwlocatie vindt de definitieve montage van de dakkapellen plaats. Denk ook aan dakopbouw, HSB-wanden of lees hier verder . . .

Kunststof Kozijnen

Bouwbedrijf Joziasse vervangt uw bestaande kozijnen voor nieuwe onderhoudsvrije kunststof kozijnen, of wat dacht u van kunststof openslaande deuren in uw achtertuin? In Nederland worden hoge eisen gesteld aan functionaliteit, esthetica en kleur van kunststof kozijnen. lees hier verder . . .

Nieuwbouw, aanbouw en verbouw

Voor particulieren en bedrijven realiseert Bouwbedrijf Joziasse nieuwbouwprojecten. Met onze kennis en jarenlange ervaring nemen we u zorg uit handen. Het resultaat is een duurzaam en innovatief nieuwbouwpand volledig naar wens; zowel in uitvoering als in eindresultaat. lees hier verder . . .

Renovatie en restauratie

Vakmanschap en aandacht voor detail zijn onmiskenbaar de uitgangspunten voor renovatie- en restauratiewerkzaamheden. Ons werk onderscheidt zich door precisie in de uitvoering en gebruik van de juiste materialen. Onze aanpak voor woningverbetering is even eenvoudig als doeltreffend. lees hier verder . . .

Bouwbedrijf Joziasse

Allroundd in nieuwbouw, aanbouw, verbouw, restauratie en renovatie

Vraag een offerte aan

Vind ons