Bouwbedrijf van Loo

Bouwbedrijf van Loo

De aannemer bij uitstek voor de lokale aanpak. In de volksmond ook wel de dorpsaannemer van Wolphaartsdijk. Wij zijn een familie bouwbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de woning-, utiliteits- en waterbouw. Wij leveren kwaliteit, vakwerk en service in heel Zeeland. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw woonwensen. Wij hebben een nuchtere kijk op ieder bouwproject en geven u een realistisch beeld van de kosten. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, badkamers en onderhoud. Ga hier naar de website . . .

Bouwbedrijf van Loo

Veerweg 55
4471 NB Wolphaartsdijk

Contact

Tel: 0113-581720

info@bouwbedrijfvanloo.nl

www.bouwbedrijfvanloo.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 – 21:00

Dinsdag 08:30 – 21:00

Woensdag 08:30 – 21:00

Donderdag 08:30 – 21:00

Vrijdag 08:30 – 21:00

Zaterdag 08:30 – 21:00

Zondag 08:30 – 21:00

Volg ons

Onze diensten

Verbouw / Aanbouw

Denkt u aan verbouwen of een aanbouw? Wilt u de uitstraling en sfeer van uw woning of pand verbeteren en het leefgenot vergroten? Wij denken met u mee en komen met verassende ideeën. Bij het renoveren van uw woning combineren we karakteristieke eigenschappen van uw woning met . lees hier verder . . .

Nieuwbouw

Nieuwe woning? Heeft u een mooie bouwkavel op het oog en nieuwbouw plannen? U kunt bij ons terecht voor traditionele- of systeembouw met een landelijke of moderne uitstraling. Dit vanaf de eerste schets tot aan de oplevering. Wij verzorgen het totaalpakket voor u. Laat ons u informeren over de mogelijkheden! lees hier verder . . .

Badkamers

Nieuwe badkamer of toilet? Wanneer u uw badkamer of toilet wilt renoveren, adviseren wij u graag. Wij werken met een aantal vaste leveranciers van tegels en sanitair. U kunt bij hen in de showroom iets moois uitkiezen. Hierna wordt de montage door ons vakkundig uitgevoerd. Voor de installatiewerkzaamheden lees hier verder . . .

Bouwbedrijf van Loo

bouwen in vertrouwen

Vraag een offerte aan

Vind ons