Bouwbedrijf Weggemans BV

Bouwbedrijf Weggemans BV

Bouwbedrijf Weggemans BV is gevestigd in Sint-Annaland en staat voor persoonlijke aandacht, heldere communicatie, vertrouwen en kwaliteit voor alle bouwwerkzaamheden. Wij verrichten deze bouwwerkzaamheden ook bij u in de buurt als aannemer in Goes en omstreken. Bouwbedrijf Weggemans BV is onder andere gespecialiseerd in de volgende aspecten van de bouw: woning aanbouw /vergroten woning / bouwbedrijf Bergen op Zoom / bouwbedrijf Roosendaal / egen woning bouwen / aannemer Goes / huis laten bouwen / onderhoud woningen / schuin dak isoleren / velux dakraam plaatsen / plaatsen dakkapel / dak vernieuwen / plaatsen dakopbouw. Ga hier naar de website . . .

Bouwbedrijf Weggemans BV

Bronsgeestweg 9
4697 RT Sint-Annaland

Contact

0166-653040

info@bouwbedrijfweggemans.nl

www.bouwbedrijfweggemans.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 – 21:00

Dinsdag 08:30 – 21:00

Woensdag 08:30 – 21:00

Donderdag 08:30 – 21:00

Vrijdag 08:30 – 21:00

Zaterdag 08:30 – 21:00

Zondag 08:30 – 21:00

Volg ons

Onze diensten

Eigen woning bouwen

Wilt u graag een eigen woning laten bouwen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij de kennismaking bespreken we uw woonwensen en de mogelijkheden om uw eigen woning te laten bouwen. Wij vertalen uw wensen vervolgens in een ontwerp of misschien heeft u zelf al een tekening. Dan kijken wij met de gemeente lees hier verder . . .

Vergroten woning

Ook het vergoten van uw woning voor meer leef comfort behoort tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld het aan- of opbouwen van en erker of dakkapel voor meer ruimte en lichtinval, een bijkeuken of een opbouw t.b.v. een extra slaapkamer. Wij proberen altijd zo veel mogelijk voorwerk in onze werkplaats te lees hier verder . . .

Onderhoud woningen

Ook voor het onderhouden van uw woning bent u bij Bouwbedrijf Weggemans aan het juiste adres. Onderhoud van woningen is een specialisatie waarin wij u professioneel kunnen helpen. U kunt bij ons terecht voor: het vervangen en onderhoud van goten, kozijnen, glas; het isoleren van daken en lees hier verder . . .

Bouwbedrijf Weggemans BV

Persoonlijk advies? Wij sturen u advies op maat

Vraag een offerte aan

Vind ons