Buggenum Keukens

Welkom bij Keukenspecialist Van Buggenum keukens

Spannend, zo’n zoektocht naar een nieuwe keuken! Wij zijn dan ook net zo nieuwsgierig naar uw wensen en keuzes als u dat zelf bent. Of het daarbij nu maatwerk betreft of een merkkeuken, exclusieve of eenvoudige apparatuur: het blijft een persoonlijke voorkeur. Het wordt UW keuken. U treft bij ons dan ook geen immense showroom aan waar u telkens met een andere verkoper spreekt. Dat kan ook niet anders, omdat bij maatwerk vooral persoonlijke aandacht telt. En vakkundig advies, uiteraard. Want de mogelijkheden zijn vandaag de dag in feite onbeperkt. Ga hier naar de website . . .

Van Buggenum Keukens

Kerkveldsweg oost 11a
6101 NM Echt

Contact

0475-484511

0475-488330

info@vanbuggenumkeukens.nl

www.vanbuggenumkeukens.nl/

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag:
9:00-12:00uur 13:00-17:30
Vrijdagavond tot 20:00
Zaterdag tot 16:00

Volg ons

Onze merken

BORA – Het einde van de afzuigkap!

De kookveldafzuiging van BORA voert kookdampen en -geuren langs onderen af op de plaats waar ze tijdens het koken ontstaan: direct aan het kookveld! Ga hier naar de website . . .

Bertazzoni inbouwapparatuur

Genoemd naar de oprichter Francesco Bertazzoni. In Guastalla, het hart van Emilia-Romagna, is het in 1882 begonnen. Hier bouwde Francesco zijn eerste fornuis. Toen nog houtgestookt. Een fascinerende familiegeschiedenis. Ga hier naar de website . . .

"Keukenspecialist Van Buggenum keukens"

Spannend, zo’n zoektocht naar een nieuwe keuken!

Vraag een offerte aan

Vind ons