Keuken Limburg

Keuken Limburg

Een keuken kopen kan overal. Er is heel veel te koop. Een keuken kopen in Limburg kan ook overal: een keuken kopen in Venlo, een keuken kopen in Venray, een keuken kopen in Roermond, een keuken kopen in Weert, een keuken kopen in Sittard, een keuken kopen in Heerlen, een keuken kopen in Maastricht of een keuken kopen in Eindhoven. Overal zijn er winkels gevestigd die u in deze behoefte kunnen voorzien. Maar waar kunt u nu het beste een nieuwe keuken kopen? Ga hier naar de website . . .

Keuken Limburg

Torenweg 11
6014 DE Ittervoort

Contact

0475-566050

0475-566577

info@tinnemanskeukens.nl

www.tinnemanskeukens.nl/

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30 uur

Dinsdag 09:30 - 17:30 uur

Woensdag 09:30 - 17:30 uur

Donderdag 09:30 - 17:30 uur

Vrijdag 09:30 - 20:00 uur

Zaterdag 09:30 - 17:00 uur

Zondag Op aankondiging

Volg ons

Inspiratie

Showroom keukens

Miele Kitchen Inspirience Partner

Tinnemans Keukens is Kitchen Inspirience Partner van Miele. Als Miele Kitchen Inspirience Partner heeft Tinnemans Keukens een bijzondere samenwerking met het Miele Inspirience Centre in Vianen. Miele heeft ons uitgekozen als Kitchen Inspirience Partner op basis van de volgende punten: Ga hier naar de website . . .

Next125 Keukens Design

Next125 staat voor design in overeenstemming met natuur en prijs. Dat is de achterliggende gedachte. Dat is de eis aan design. Internationaal design dat ontroert en fascineert. Groots en tot in detail uitgedacht. Uitmuntend en duurzaam geproduceerd. En dat voor een verrassend aangename prijs. . Ga hier naar de website . . .

Keller keukens Elegant

Keller Keukens is een puur Nederlands merk. Dat heeft een aantal voordelen. De Keller Keukenszijn 100% afgestemd op de wensen en behoeften van de Nederlandse markt en consument. Van landelijke keukens tot moderne design keukens. Keller biedt voor iedere stijl en smaak de juiste keuken. Altijd van Nederlandse kwaliteit voor een Nederlands budget. Ga hier naar de website . . .

Het enige onafhankelijke familiebedrijf in de keukenbranche in Limburg

Tinnemans Keukens Ittervoort

Vraag een offerte aan

Vind ons