Muyrers & Wijnen Bouwmaterialen

Muyrers & Wijnen Bouwmaterialen

Je huis verbouwen of opnieuw inrichten doe je niet elke dag. Wanneer je erover denkt om bijvoorbeeld een nieuwe keuken te (laten) plaatsen, of de badkamer te verbouwen, ga je natuurlijk niet over één nacht ijs. Maar hoe besluit je welke stijl je wilt? Wat zijn de trends en welke materialen kun je toepassen? Weet je nog niet precies hoe of wat en heb je nieuwe ideeën nodig? Bouwcenter geeft je graag inspiratie. Ga hier naar de website . . .

Muyrers & Wijnen Bouwmaterialen

Markt 11

6369 AH Simpelveld

Contact

045 5441800

045 5441961

info@mw.nl

www.mw.nl/

Openingstijden

ma t/m vr
08.00 - 12.00
13.00 - 17.00

Zaterdag
08.00 - 12.30

Volg ons

Altijd het juiste advies

Woon inspiratie

Keukens om van te smullen - oneindig veel mogelijkheden Met wooninspiratie kun je jezelf op een leuke manier voorbereiden op een verbouwing of herinrichting van je huis. Wanneer je erover nadenkt om bijvoorbeeld een nieuwe keuken te (laten) plaatsen, of de badkamer te verbouwen, ga je immers niet over één nacht ijs. En over het leggen van een nieuwe vloer wil je uiteraard ook zeker zijn. Maar hoe besluit je welke stijl je wilt? Wat zijn de trends en welke materialen kun je toepassen? Weet je nog niet precies hoe of wat en heb je nieuwe ideeën nodig? Bouwcenter voorziet je graag van de nodige wooninspiratie om je op weg te helpen! Ga hier naar de website . . .

Ontwerp jouw nieuwe keuken

Voor het ontwerpen van je eigen keuken hoef je geen verstand te hebben van complexe software. Met KeukenCreator van Bouwcenter ontwerp je jouw droomkeuken eenvoudig zelf online! Met dit eenvoudig te bedienen tekenprogramma kun je zelf je keuken plannen en visualiseren. Ga hier naar de website . . .

Ontwerp jouw nieuwe badkamer

BadkamerCreator Bouwcenter BadkamerCreator biedt je een interactieve 3D-ervaring voor het bekijken van producten en het plannen en decoreren van ruimtes. Ideën voor het indelen van een kleine badkamer . Ga hier naar de website . . .

Op de hoogte blijven van de beste acties en het laatste nieuws?

Kijk op www.bouwcenter.nl/acties

Vraag een offerte aan

Vind ons