Roegiers de Koeijer

Roegiers de Koeijer, schilder en glaszetter in Zeeland

Roegiers de Koeijer is een glas en schildersbedrijf gespecialiseerd in service en onderhoud, binnen en buiten. Met zo’n 65 medewerkers onderhouden wij vastgoed aan de binnen en buitenkant. Wij schilderen vooral middels Just In Time Onderhoud (JITO). Onderhouden juist op tijd. lees hier verder . . . Naast het onderhoud verrichten we uiteraard ook interieurschilderwerkzaamheden. Van prachtige decoratieve wandafwerkingen tot eenvoudiger sauswerk, voor elk budget maken we gratis een passend interieurplan. lees hier verder . . . Beglazing leveren en plaatsen we in de gevel, maar ook in het interieur als hardglazen deuren, wanden, puien enz. HR++ isolatieglas, al dan niet voorzien van veiligheidsruiten. lees hier verder . . .

Roegiers de Koeijer

Schouwersweg 100
4451 HT Heinkenszand

Contact

0113-577220

0113-577226

info@roegiersdekoeijer.nl

www.roegiersdekoeijer.nl

Openingstijden

Maandag 08:30 – 18:00

Dinsdag 08:30 – 18:00

Woensdag 08:30 – 18:00

Donderdag 08:30 – 18:00

Vrijdag 08:30 – 18:00

Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

Volg ons

Onze diensten

Glaswerk

Glashelder Roegiers. Is uw glas gebroken en heeft u een nieuwe ruit nodig? Glashelder Roegiers levert nieuw glas op elke gewenste maat. Of het nu dubbel glas, HR-glas of enkel glas is. Glashelder Roegiers heeft een 24 uurs-service zodat uw gebroken ruit of glazenpui zo snel mogelijk lees hier verder . . .

Schilderwerk

Meesters de Koeijer. Met zo’n 45 medewerkers verrichten wij onderhoud schilderwerk voor: Particulieren, Woningbouwcorporaties, Overheden, Zorginstellingen, MKB, Groot zakelijke markt als industrie, Ketenpartners in utilliteitsbouw, Scholen, Recreatieve complexen. Naast het schilderen doen we ook gevelreiniging en behandeling, houtrot/beton reparaties/herstel. Binnen onze schilderafdeling hebben we timmerlieden en ook een schilderservicedienst. lees hier verder . . .

Woning schilderen

Het is goed om regelmatig uw huis te laten schilderen, dit voorkomt schade aan het houtwerk en het zorgt ervoor dat uw woning er weer netjes uitziet. Meesters de Koeijer heeft alles in huis om het onderhoud van schilderwerk aan uw huis te verzorgen. Na een gratis inspectie maakt Meesters de Koeijer een adviesplan lees hier verder . . .

Gevelreining

Naast het schilderen doen we ook gevelreiniging en behandeling, houtrot/beton reparaties/herstel. Binnen onze schilderafdeling hebben we timmerlieden en ook een schilderservicedienst. Deze zijn zeer flexibel en snel inzetbaar voor kleinere projecten als bijvoorbeeld schade herstel. Inmiddels hebben we ruim lees hier verder . . .

Roegiers de Koeijer

schilder en glaszetter in Zeeland

Vraag een offerte aan

Vind ons