Schildersbedrijf Jo Loozen

Uw schildersbedrijf in Midden- en Zuid-Limburg

Kan uw huis wel een opknapbeurt gebruiken? Schildersbedrijf Loozen & Zn Meesterschilders verzorgt al sinds 1959 al uw schilderwerken in de regio Midden- en Zuid-Limburg. Wij bieden een breed scala aan werkzaamheden aan. Blijkt dat u voor een bepaald deel net iemand anders nodig heeft, maar toch liever één bedrijf voor uw gehele klus? Om een goed eindresultaat te garanderen, begeleiden wij voor u ook graag de werkzaamheden van derden. Ga hier naar de website . . .

Van Buggenum Keukens

Dr. Poelsplein 8A
6369 AV Simpelveld

Contact

045 5441591

06 53 359 212

schilder@loozen.info

www.loozen.info

Openingstijden

-
-
-
-

Volg ons

Onze Diensten

Buitenwerk:

Het schilderen en onderhoud van kozijnen, ramen en deuren. Ga hier naar de website . . .

Gevelschilderwerk

Alle (schilder)werkzaamheden aan de gevel van een woonhuis of kantoorpand. Deze werkzaamheden kunnen variëren van het reinigen met een hogedrukreiniger tot aan het restaureren van de gevel. Ga hier naar de website . . .

Twee componenten vloeren

Het schilderen en afwerken van vloeren door middel van twee componenten. Hierdoor bent u gegarandeerd verzekerd van een duurzame afwerking van uw binnenwanden en –vloeren. Ga hier naar de website . . .

Reiniging kunststofkozijnen

Het is een feit dat kunststofkozijnen, minder onderhoudsgevoelig zijn dan houtkozijnen. U staat echter versteld van het resultaat wanneer u uw kozijnen door ons laat reinigen. Ga hier naar de website . . .

Spuitwerkzaamheden

Wij beschikken over eigen spuitapparatuur zowel voor het verwerken van muurverven en watergedragen lakken. Met spuiten heeft u gegarandeerd een strak resultaat. Ga hier naar de website . . .

Kan uw huis wel een opknapbeurt gebruiken?

Schildersbedrijf Loozen & Zn Meesterschilders verzorgt al sinds 1959

Vraag een offerte aan

Vind ons