Schildersbedrijf Leo Meures

Schildersbedrijf Leo Meures

Moet uw woning of bedrijfspand geverfd worden? Voor het geld dat u erin steekt, krijgt u bij Schildersbedrijf Leo Meures gediplomeerde, vriendelijke schilders. Zij leveren smetteloos werk voor een schappelijke prijs en zorgen ervoor dat de tijd tussen opdracht en oplevering zo kort mogelijk is. Nog niet overtuigd? Lees dan de recensies van degenen die u voorgingen. Ga hier naar de website . . .

Schildersbedrijf Leo Meures

Milieuparkweg 3
6136 KP Sittard

Contact

+31 (0) 46 452 46 58

+31 (0) 46 452 96 69

info@leo-meures.nl

www.leo-meures.nl/

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag:
-
-

Volg ons

Fris geverfd en strak behangen

Schilderwerk

Iedereen woont en werkt graag in een mooie omgeving. Maar wie leeft en actief is, laat sporen achter. Ook het verstrijken van de tijd en de invloed van het weer gaan niet ongemerkt voorbij aan het schilderwerk van uw woning of bedrijfspand. Ga hier naar de website . . .

Behangwerk

Goed behangen is een vak apart. Het vergt geduld, precisie en ervaring om behang strak aan te leggen, ook achter de radiatoren en leidingen. Bent u er niet helemaal zeker van dat u het zelf mooi kunt? Laat het dan over aan een specialist, voordat u straks tegen luchtbellen aankijkt. Ga hier naar de website . . .

Renovatie

We leven in een dynamische tijd, waarin we regelmatig nieuwe eisen en verlangens hebben. Onze woon- of werkomgeving moet daar eens in de zoveel tijd aan aangepast worden. Renovaties kunt u zelf doen, maar als u wilt dat het echt goed gebeurt, is het inschakelen van een professional een beter idee. Ga hier naar de website . . .

Nieuwbouw

Nieuwbouw begint met een goed ontwerp van een architect en het vinden van een betrouwbare aannemer. Tegelijkertijd kunt u om de tafel met een interieurontwerper en op zoek naar een goed schildersbedrijf. De mannen van Meures hebben al 50 jaar ervaring met het schilderen van nieuwbouw. We realiseren de plannen van architecten en interieurontwerpers, zodat uw ideale woon- of werkomgeving werkelijkheid wordt. U hoeft alleen nog maar te genieten! Ga hier naar de website . . .

VCA-gecertificeerd en Onderhoud NL Garantie

AF-erkend schildersbedrijf in Sittard

Vraag een offerte aan

Vind ons