Waardebehoud en waardestijging

Waardebehoud en waardestijging

Wanneer je de juiste, erkende vakmensen inschakelt, kun je er van uitgaan dat er garantie bestaat op een goed resultaat. Slecht of verkeerd uitgevoerde bouwwerkzaamheden werken averechts, en gaan je op termijn veel extra werk en (herstel)kosten bezorgen. Bovendien zit niemand te wachten op onverwacht een hoop rommel in en om het huis. Met een erkende vakman krijg je juist wel zekerheid, en is er onverhoopt een geschil, dan kun je een beroep doen op het keurmerk waarbij de vakman is aangesloten.

Grondige kennis en ervaring zorgen ervoor dat vakmensen jouw woning tip top in orde maken, en je bent verzekerd van tenminste het waardebehoud van je kostbaar bezit. Dankzij die ruime ervaring en kennis vormt de professional ook een prima klankbord om jouw wensen te toetsen op haalbaarheid, eventuele gelijkwaardige alternatieven, en mogelijke besparingen, bijvoorbeeld ten aanzien van het materiaalgebruik.

Bovendien zal een professioneel afgewerkte woning bij een eventuele toekomstige verkoop, bij concurrentie met vergelijkbare woningen in de buurt, duidelijk in het voordeel zijn, zowel qua verkoopsnelheid als ten aanzien van de prijs.

Een bekwaam uitgevoerde verbouwing is daarom een investering die je op termijn terugverdient. Zodoende geniet je nu van meer woonplezier, terwijl je de kosten naderhand grotendeels, of misschien zelfs wel ruimschoots weer terugverdient..

Kortom, de 10 sterke punten van een erkende vakman

  1. Garantie op een goed resultaat
  2. Bescherming door een Keurmerk
  3. Snel en vakkundig
  4. Nuttig klankbord dankzij kennis en ervaring
  5. Toetsing haalbaarheid voorkomt teleurstelling
  6. Kostenbesparing dankzij materiaalkennis
  7. Relatief weinig overlast, schoon en georganiseerd werken
  8. Waardebehoud / waardestijging van je woning
  9. Kosten verdien je op termijn terug
  10. Profijt van een ruim netwerk: vakmensen en materialen